Årets sjunde månad låter dig frodas

1 juli

Sju står för seger! Du har seglat genom första halvan av 2021, du är mer än halvvägs. Det är dags att stanna upp och fira dina segrar!

Är du bra på att fira? Stannar du ofta upp och klappar dig själv på axeln, tar ett djupt härligt andetag och omfamnar dig själv med en varm kärleksfull kram. Viskar ”så jädra bra gjort av mig” i ditt eget öra?

Nej tänkte nästa det! De flesta av oss kör helt enkelt på. Rullar över mållinjen utan att ens märka av den. Kanske man stannar till för en banan och vätskepåfyllning innan siktet är inställt på nästa mål, snabbt ska det gå, vem har tid att njuta?

 

1 juli2

Denna månad höjer vi volymen på fanfarerna, det är dags att fira och frodas! Andas ut så att du kan njuta av all den näring din kropp bubblar av. För den finns där. I dig! Det krävs inte mycket för att du ska få tillgång till den. Några enkla och djupt sensuella ritualer. Med lust låt oss svämma över av njutning.

Allt levande frodas denna månad. Inte genom att jobba hårt, de frodas för att de tar emot. Låt bärens djupa rödblå färger suga dig till sig!

I membership bjuder vi in dig att värna om din inre och yttre värld genom ritualer och rörelser som ger din kropp och själ en känsla av djup trygghet och njutning. Tillsammans kommer vi att må bra, se bra ut, njuta av smakerna och frodas!


I sommar.
Lev ut!
Var lekfull, slappna av, låt saker vara.
Gå ut.
Känn värmen från solen.
Låt den tina din trötta själ.
Fylla dig med ljus och näring.
Oavsett vart sommaren för dig är vi där med dig!
Låt oss frodas och fira denna korta stund på jorden.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar