Balansera dina chakra

3 juli

Har du känt den där klumpen i magen?
Minns du gången du bestämt dig för att säga ifrån, berätta det där som betydde så mycket för dig men så fick du en klump i halsen.
Eller den där gången någon ställde sig lite för nära?

Enligt många österländska traditioner består vi av flera kroppar och energisystem. Istället för separata delar ser man på människan som en holistisk varelse, som påverkas och interagerar med livskraften både innanför och utanför. Kanske har du hört talas om chakran? Kan förenklat beskrivas som hjul längs med ryggraden där vår energi flödar (och ibland inte flödar ;). Våra chakran kan bli överstimulerade eller understimulerade, då passerar energin för snabbt eller så kan den inte passera alls genom hjulen.Varje chakra är kopplat till en mängd olika egenskaper och kroppsliga funktioner. I Regnbågsmeditationen (nytt pass i Membership) guidas du med olika tekniker att föra din uppmärksamhet längs med ryggraden och utforska flödet av energi. Har du testat det nya passet? Vilket område kändes extra kraftfullt för dig?

3 juli2

Tänk tillbaka på ett tillfälle då du kände dig blockerad, var satt den känslan? Om du skulle ge den en färg vilken skulle du välja? Lägg händerna på kroppen, visualisera färgen, andas och låt den frigöra sig och färglägga hela din kropp.

Ser fram emot att höra din upplevelse och se ditt ljus stråla ut i världen!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar