Genom kroppen!

10.8

Du kan känna närvaron när hon kliver in i rummet. Hennes jordnära tystnad får dig att känna dig trygg. Det finns en känsla av fred runt henne, som om hon utforskat hela världen och återvänt hem. Kroppen utstrålar styrka och avslappning på samma gång, öppen och beskyddande. Det ger dig intrycket att du kan lita på henne. Ärren, linjerna i ansiktet och silverlockarna i håret berättar att hon varit med om mycket. Hon har mpat, förlorat, överlämnat sig och segrat. Och hon har kommit ut ödmjuk och beslutsam på andra sidan. Världen försöker få henne att förlora sitt fokus men hon fortsätter.” En text från Ssss (en gömd del av Membership)

Denna månad bjuder vi in dig att utforska FOKUS genom kroppen! Du kanske har hört att man ska fokusera på målet och det du vill ha istället för det du inte vill ha. Men fokus är så mycket mer. I en värld som betalar dyrt för ditt fokus kan du vara säker på att om inte du styr ditt fokus så gör någon annan det (läs konsumtion, mat, sociala medier, reklam).

Hur känns fokus i din kropp?
Hur rör dig dig genom rummet? Är det som en ninja, som en lejoninna på jakt, eller din urmoder sökandes efter mogna bär?

Fokus är lika mycket en känsla som en tanke. När vi låter kroppen uttrycka fokus sker magin. Du går från att vara styrd av resultat till att styras av vad som känns bra, äkta för dig. Detta kommer vi utforska tillsammans under DayClub 11 september på Arken i Göteborg - läs mer HÄR 

I kroppen bär vi fokus i form av ”Mästarenergin”, den som kämpar för rättvisa, andras och hennes egen. Hon rör sig mot sin önskan med säkerhet. Hon är orubblig. Hon tar plats. Hon gör sin närvaro känd genom att röra sig otroligt medvetet. Du kan känna jorden röra sig när hon går förbi…

Välkommen att ta plats med oss denna måndag,

Ditt SoulTeam


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar