Årets sista månad!

9-9

September är en månad för avslut, för att släppa taget om det som inte längre tjänar dig. Det är årets sista månad inom numerologin då nio är den sista ensiffriga talet. Inom numerologi står siffran nio för avslut.

Hur har du förändrats i år?
Var har du utmanats att omfamna förändringens kreativa vågor?
Förändring kräver ofta någon form av avslut. Ibland är det enkelt, ibland tar det tid innan vi kan se eller kanske acceptera ett avslut.

9-9-1

Ge dig själv utrymmet att, utan någon värdering, se vad som behöver avslutas i ditt liv just nu så att något annat, något nytt kan växa fram. Vad ser du?

Oavsett vad som kommer till dig under din SoulSurfing, ska du veta att du inte är ensam. Hela naturen står som en armé vid din sida, redo att släppa taget samtidigt som rötterna är djupt förankrade i jorden och det som verkligen betyder något lever kvar.

9-9-2

Under Reset-dagen, den 20:e september, dyker vi djupare i denna ritual tillsammans. Det är min förhoppning att du kan känna stöd och tröst genom hela processen. Att du ger dig själv utrymme att låta känslorna flöda genom dig, med vetskapen om att en del av dig alltid står stadigt, fötterna som rötter, djupt ner i jorden. Sammanlänkad med de andra träden, ett nätverk av feminin kraft!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!