She’s Wow!

11-9

Det finns en ny kvinna i området. Hon har varit här tidigare men jag brukar skrämma bort henne. Igår packade hon upp mina väskor och hon visste, intuitivt, precis hur jag ville ha det.

Den här kvinnan är en riktig boss. Hon är beslutsam. Hon vet precis vad som behövs. Samtidigt är hon löjligt rolig. Hon kan lysa upp hela rummet. Hon är oemotståndlig. Hon är självsäker samtidigt som hon genuint bryr sig om vad andra tycker. Hon gör det hellre tillsammans än på sitt sätt.

Hon känner sig hemma i sin kropp. Hon vet vad den behöver; sex, ett bad, dansa, en hamburgare. Hon dröjer inte kvar i konversationer eller använder ordet borde. Hon hör en väninna tvärs över rummet låtsas att hon inte vill ha något. Utan att sluta med det hon gör håller hon upp fingret, pekar och säger: ”Be om det du vill ha”. Hon säger det tydligt med kärlek. Hennes väninna släpper spelet direkt och ler.

Folk frågar henne varför hon är så glad, vad hon jobbar med. Hon ringer folk när hon tänker på dem. Hon lyssnar innan hon pratar. Hon tar beslutet innan hon vet att det finns något att besluta om. Hon viker inte undan, backar inte och kämpar inte. Hon hört DET, och när hon gör det följer hon efter. Och om hon inte gör det, fortsätter hon att fråga. När hon hör DET fel grämer hon sig inte. Hon erkänner det, justerar och går vidare.

Jag blir avundsjuk på henne hela tiden. Hon är Wow.

De flesta dagar stannar hon någon minut innan jag knuffar ut henne för ett viktigt möte. När jag väl gör det är jag ensam och ifrågasätter allt, till och med färgen på mina naglar. Var det rätt att välja rött? Vad säger den här färgen om mig? Vad vill jag äta till middag? Jag tolkar varje mail, sms och blick. Säger jag för mycket eller inte tillräckligt. Gör jag det rätt? Om jag inte gör det, vad händer då? Borde jag bara gå hem och krypa under täcket? Jag förlorar timmar medan jag försöker ta reda på om jag riktar mitt fokus rätt.

Och där är hon, redan i kassan, redan utanför dörren, för hon vet vad hon vill. Hon har inte tid för självtvivlet och behöver det inte heller. När jag inte ställer mig i vägen för henne är hon jag.


Text från DayClub 11/9 av Johanna Hector

Fler praktiker för att låta henne blomstra finns dolt i en annan del av Membership.

Game on sister, game on!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar