5 kraftfulla sätt att stötta lymfan

16-9

Lymfsystemet är en kritisk del av vårt cirkulations- och immunsystem. Det är ansvarigt för att eliminera toxiner, avfall och överflödig vätska samt flytta vita blodkroppar runt kroppen för att bekämpa infektioner. Sömnbrist, uttorkning, stress och för lite rörelse samt exponering av gifter kan överbelasta lymfsystemet. När lymfsystemet blir överbelastat har kroppen svårt att göra sig av med gifter och slaggprodukter, vilket kan ge symptom som:

Acne
Svullnad
Hjärndimma
Trötthet
Huvudvärk
Försämrad cirkulation

16-9-2

Därför är det viktigt att stötta lymfan så att den kan göra sitt jobb optimalt! Här är våra fem bästa tipps för super cirkulation och lymflove!

1: Drick mycket vatten, gärna med en pressad citron i eller skivad gurka som balanserar kroppens pH-värde.

2: Torrborsta hela kroppen! Super för lymfan och huden får sig ett riktigt lyft.

3: Daglig enkel lymfmassage. Du hittar den guidad inne i Membership och i vårt program Restore & Rejuvenate. Den är en favorit hos många och efter några gånger kan du den utantill.

4: Hoppa, dansa eller gå barfota! Lymfan pumpas runt mycket med hjälp av vaderna och hålfoten. Genom att röra dig, studsa och leka barfota stimulerar du lymfans flöde.

5: Vårt nya pass yinyoga för lymfan är ett yogapass med positioner och andningstekniker specifikt för lymfan. Ett pass som lämnar dig glasklar och optimerar din återhämtning! (Finns inne i Membership).

16-9-3


 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!