Ta tid att vända hem

18-9

Vad som gör livet gott har intresserat människan i alla tider. Idag letar människor mer än någonsin efter sätt att må bra, som en motvikt till all teknologi och stress som sköljer över oss. Ofta behöver vi mindre, inte mer. Det finns så mycket näring i de minsta och mest enkla situationer, men om vi är upptagna med att scrolla på en skärm eller fast med en bild i huvudet på hur det borde vara eller kanske kommer att bli sedan… ja då går vi miste om näringen i det som är, här och nu. Med vår månatliga reset-dag vill vi påminna dig om att ta tillvara på livet som sker här och nu. Bjuda in till lugn, eftertanke, reflektion och vila. Göra plats för njutning, lust och lek.

18-9-1

Naturen är redan igång, vänder hem, i retreat. Det gör hösten till en naturlig tid för reflektion. En paus innan nya mål manifesteras. Reset-dagen är en hyllning till hela dig. Denna säsong stannar vi upp, hyllar dina vinster, slickar såren från striderna och släpper taget om det som är klart. Ritualer har alltid varit en viktig del av människors liv, utan dem är det lätt hänt att man aldrig blir klar med saker och då inte heller släpper taget om dem. Det blir i sin tur ohållbart och rubbar hela kretsloppet. Ett hållbart och lustfyllt liv börjar med ett rymligt, stilla sinne. Detta fokuserar vi på den 20:e varje månad genom både WorkIn och Workout, kärleksfulla ritualer, SoulSurfing och näringsrik SoulFood! I månadens reset-workbook får du recept, ritualer och rörelse (allt väntar inne i ditt membership). Se över vad du har hemma och vad du behöver inskaffa för ritualerna och recepten. Skriv ner din inköpslista och planera in din reset-dag nu!

Kom ihåg att praktisera dagen med integritet. Anpassa utifrån dina förutsättningar. Ta bort och lägg till så som det passar dig. Kärnan i reset-dagen är att vända uppmärksamheten hem till dig själv. Till din essens, din Soul! Vi ser så fram emot att vända hem tillsammans den 20 september. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att skriva i vår privata Facebook-grupp.

Let’s Reset
#soulwork2.0

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar