Rytmen som tar oss hem

solhalsning

Det kräver disciplin att vända hem, speciellt i en värld som gör allt för att få en minut av din värdefulla uppmärksamhet. Denna månad utforskar vi rytm som redskap för att vända hem. Vi är fascinerade över hur mycket livet pulserar så snart vi börjar lyssna.

Ett pass som höjer värmen och pulsen
Du som är medlem i SoulWork Club får denna månad utforska rytm genom kroppen i nya passet: Solhälsningar. Ett meditativt pass som sakta höjer värmen och pulsen med hela 30 minuter solhälsningar. Den som säger att yoga är myspys och bara för rörliga har inte testat detta utmanande pass med solhälsningar från start till stop! I detta pass får du upp värmen och pulsen samtidigt som du smörjer hela kroppen med läkande rörelse!

Välkommen hem till dig själv
Välj att komma tillbaka till ditt center, solhälsningen är inte en hälsning till solen på himmeln, det är en hyllning till din inre sol. Välj att ständigt lyssna till din rytm, om och om igen tills dess att du kan höra den oavsett vad som spelas runtomkring dig. Att stå stadigt. Mer och mer sällan förlora balansen, mindre trött och mer närvarande! När du står i din kraft med full tillgång till hela dig själv är allt möjligt! Välkommen hem till dig själv.

To live is to be musical, starting with the blood dancing in your veins. Everything living has a rhythm. Do you feel your music? - Michael Jackson

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar