Månadens tema är tacksamhet

sixteen-miles-out-6Ahp8-YMoww-unsplash

Vad lägger du märke till? Vad sker just nu? Denna månad bjuder vi in dig att vara extra lyhörd för det som sker i detta nu. Inte för vad som kanske kommer eller kanske har varit, utan det som existerar för dig, för oss, nu. Livet är fullt av små saker som växer och mognar, om vi bara stannar upp för att lägga märke till dem. Med månadens tema vill vi bjuda in dig att vårda ditt innersta. Den delen av dig som sällan hinner komma till tals eftersom att det är så många andra röster och viljor som ständigt pockar på din uppmärksamhet.

Mellanrummen lugnar själen
Tystnaden läker om du låter den tala. Mellanrummen lugnar själen när vi omfamnar dem. Vissa dagar finns det helt enkelt ingenting att säga och det är okej. Bara för att det inte finns ord för det du känner betyder det inte att språket inte finns där. Sitt med tystnaden denna månad. Låt den sjunga ditt hjärtas innersta viskningar.

Vi jobbar med talet 11, ett kraftfullt tal som står för expansion och oändlighet, både på insidan och utsidan. Ibland kallar vi detta detta tillstånd för flow. När du dockar in i ditt flöde är du i kontakt med ditt öde. Baksidan av expansion och möjligheter är att vi ibland förlorar oss själva i möjligheterna, det är svårt att bestämma vilken riktning man ska välja, rädsla kryper in, rädsla över att göra eller välja fel och innan du vet ordet om det flyttas fokus från expansion till kontraktion. Jag, mitt, mina, ego, ensam är stark, istället för flow och lätthet blir vi tunga och tröga. Det händer oss alla och just då är tacksamhetsövningar en direkt dörr tillbaka till expansion, lätthet och kärlek. Att stå stadigt i din kraft med lätthet.

Affirmationer för 11:
I am open to new possibilities
Success flows to me and I flow to success
I will get out of the way of the universe, and let it work for me

Vi väljer tacksamhet tillsammans
Sätt tonen för resten av året med oss denna månad. Låt oss välja tacksamhet tillsammans. Månadens mantra välkomnar dig hem till dig själv: ”Ingenstans att vara, inget att göra, inget att fixa.” Från denna plats av mjuk närvaro SoulSurfar vi.

Ta hand om de små saker som väcker en känsla av tacksamhet i dig. Och försök, åtminstone för idag, att vara tacksam för det du har.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!