December – njutning


Okej, gott folk. Vi har nått slutet av 2021. Vilket unikt och oförutsägbart år det har varit... fullt av möjligheter, mirakel och tillväxt. Även om det kanske inte i stunden känts så alla gånger. I december arbetar vi med energin 3 (12 = 1+2 = 3). 3 står för det positiva sinnet. Det positiva sinnet är lysande, fokuserat och tydligt. Grundat, stadigt och samtidigt lätt på foten, nära till njutning och lek. För dig som tycker det är intressant med rymden representeras siffran tre av planeten saturnus som även står för auktoritet. Du är den du längtat efter. Din egna josiga uppmärksamhet, din närvaro. Här, nu.

Låt oss guida dig
Låt oss komma hem till oss själva denna månad med mjuka frigörande andetag, vibrerande toner och lustfylld rörelse. Temat njutning tar dig på en resa tillbaka hem till dig själv denna månad. Läs mer om temat och låt oss guida dig att känna njutningen, röra den genom kroppen inne i klubben.

Du kommer märka att njutning är för den modiga. Hon som vågar vara nyfiken, som väljer att kultivera djup självkärlek. För detta tema bär också på en mörk sida. Därför är det mycket viktigt att du litar på din egen auktoritet. Du är kraftfull, kapabel och målmedveten, njutning och disciplin går hand i hand, tillsammans med en fokuserad projektion i världen.

Kavla upp ärmarna
Månadens mantra är: Jag är värdig njutning!

Det dags att stå i ditt mod, vara bossen i ditt liv och knyta ihop lösa trådar. Kavla upp ärmarna och gör jobbet.

Pleasure is for the courageous, and I am courageous!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar