Njutningen och friheten i din höfter

Höfterna är center för kreativitet och njutning. Inom många traditioner bär vi en flödande orange kraft i höfterna. Elementet är vatten, frodighet, lekfullhet och liv. Som en skål med ett böljande hav av orange livskraft vandrandes genom livet. Hur sveper vågorna i din skål idag? Kanske det har stagnerat, stannat upp, begränsats utifrån av för långa stunders stillhet, sittandes lite obekvämt på en stol. Eller inifrån, en rädsla som förändrade hela ditt fria rörelsemönster, kontrollerade för att skapa känsla av säkerhet? Eller så kanske du älskar att få skapa med dina höfter, det kanske vattnas i munnen bara du hör ordet höftöppnare?

I SoulWork Club är alla välkomna. Oavsett preferenser eller historier. Det vi har gemensamt är nyfikenhet. Att med nyfikenhet få utforska höfterna idag. Med rörelse, andning och glimten i ögat. Välkommen in och njut av vårt nya pass, Lekfulla Höfter. Det är  bara 15 minuter men det gör all skillnad i världen.

Du får både ökad kroppsmedvetenhet, rörlighet och mer tillgång till njutning genom din egen mäktiga kropp. Inga redskap behövs, men välj gärna musik som tänder din lekfulla sida!

Njutning är för den modiga! - SWC

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar