SoulVoice – programmet för dig som vill ha fri tillgång till din röst

SoulVoice

Det finns många anledningar till att rösten inte bär, gör ont eller känns obekväm. Ofta saknas kunskap. Du vet inte hur du värmer upp rösten, eller har svårt att tala inför människor så att rösten når ut i rummet utan att slita på halsen? SoulVoice är ett program som ger dig verktyg och praktiska övningar så du kan hålla din röst välmående! 

Du kommer att få jobba tillsammans med Lindha Kallerdahl, ni gör övningar tillsammans. Du lär dig att ljuda och improvisera, känna in din röst och bli mer cool med dig själv. Det är så ljuvligt skönt att våga andas och bara låta rösten klinga ut. Alldeles alldeles underbart!

Lägg till programmet innan klockan 12  i morgon, 9 december, för att delta i en VIP-session med Lindha Kallerdahl och Johanna Hector! Du får bonusmaterial och chansen att ställa dina personliga frågor.⁠

Om du inte redan är medlem i klubben blir du det enkelt här nedan! Passa på att köpa ett årsmedlemskap i december 2021 då du får mellan 25-45 procents rabatt! Kliv in i klubben som Diva och lägg till SoulVoice i din plan. Väljer du att bli en Queen i klubben har du tillgång till SoulVoice när helst det passar dig!

Bli medlem

Sagt om Lindha: ”Att få jobba med Lindha var minst sagt transformerande. Övningarna är både kärleksfulla och utmanande! Hade ingen aning om hur mycket frihet det fanns att finna i min egen röst!”

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar