Detox som vårdar och väcker till liv!

Frost

Vintern är en tid för vila, träden har samlat all sin näring i rötterna och står nu kala till synes livlösa. Marken är hård och frosten skapar konstverk på gräs och grenar. Den 21 december var det vintersolståndet, midvinter, årets längsta natt. Det var också natten då årshjulet vände och ljuset åter började komma tillbaka. Därför är reset-dagen denna månad en hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Detta fokuserar vi på den 20:e januari genom sinnliga ritualer, rörelse och recept som vårdar och väcker lusten till liv!

Med reset-dagens ritualer vill vi bjuda in dig att kalla på ljuset ur mörkret och fira vändningen av årshjulet. Vinter är årstiden att rituellt lämna oönskade saker bakom sig och våga önska! Själen är vid den här årstiden mycket ung, växer och lär sig saker. Ritualerna är därför lekfulla och fyllda med lust och ljus. Vintern är traditionellt en tid för initieringar och början på nya saker, en lämplig tid fantisera och SoulSurfa kring framtiden. För snart kommer jorden vakna och då är våren här, låt oss vara redo!

Njutning, Frihet, Riktning

3 kommentarer

Frida Alderin
 

Hej, om jag vill göra resetdagen för januari i efterhand, finns något material att utgå ifrån? Och i så fall vart hittar jag det? Tack på förhand!

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
SoulWork Club
Personal
 

Hej, den är 20e varje månad, vi lägger upp material några dagar innan för att kunna förbereda men sen tas den bort efter den 20e. 

Häslningar, 

Andreas

Läs mer
Läs mindre
Frida Alderin
 

Ok, tack så mycket!

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt

Lämna en kommentar