Praktisera reset-dagen med integritet

reset_feb_

Reset-dagen, som alltid infaller den 20:e i klubben består av flera ritualer. Vi börjar redan kvällen innan genom att lägga fram det vi behöver. Telefonen lämnar vi utanför sovrummet och kan vi går vi och lägger oss extra tidigt. När vi vaknar dyker vi in i en njutningsfull morgonritual och under dagen väntar meditation, SouSurfing, en SelfLove-ritual, WorkIn och WorkOut. Recepten för dagen är redan klara och nu på vintern njuter vi bland annat av krispig kyckling med gröna gudinnor, Miami Vice-Smoothie och choklad- och mintdrömmar. 

Reset-dagen är ljuvlig! Den är en hyllning till din kropp och själ och du ska praktisera den med integritet. Ibland blir det inte som vi tänkt och det känns omöjligt att avsätta tid för reset-dagen. Men hoppa inte över den! Välj ut ett par ritualer och praktisera dessa helhjärtat. Ta fasta på det som lockar (eller kanske skrämmer?) dig mest. Välj något av recepten och laga maten med närvaro. 

Kärnan i reset-dagen är att vända uppmärksamheten hem till dig själv. Till din kärna, din soul. Gör det så som det passar dig bäst den här månaden. 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!