Lär dig yoga på 21 dagar

yoga

Föreställ dig att du rullar ut yogamattan en tidig morgon. Barfota och med ett stilla sinne rullar du igenom mjuka flöden som värmer upp kroppen, ger tankarna klarhet och själen ro.⁠ Det är vad yoga kan göra för oss. Yoga innehåller flera fantastiska redskap, tekniker och filosofier som hjälper oss att vara här och nu, så att vi kan uppleva livet i sin fulla kraft utan att vingla eller rygga tillbaka.

Nu kan du lära dig yoga på 21 dagar med oss! Med programmet Lär dig yoga blir yogan en väg för mer närvaro och energi i vardagen!⁠ Programmet vänder sig till alla – för alla kan yoga! Kanske tänker du att du för stel? Eller för rastlös? Så är det inte. Alla kan yoga och i detta program börjar vi från grunden. 

Sagt om programmet:

"Jag har fått effekter av dessa tre veckor som jag aldrig ens vågat drömma om! Har länge velat prova yoga och även gjort några försök. Det har alltid slutat med att jag gett upp för att jag inte riktigt förstår konceptet. Nu förstår jag mer och jag kommer fortsätta utforska denna värld och lära mig mer.”

 

Mer om Lär dig yoga

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!