Byt ut kostymen om den inte passar

kraft_juni

Om kostymen inte passar är det kostymen du byter ut – inte innehållet! Är du med på ordspråket?

Vi får välja hur vi lever våra liv. Du behöver inte förvränga dig för att passa in! Fortsätt att kultivera kraft som när dig istället för att lämna dig hungrig för mer. Som fyller dig istället för att lämna dig tom och trött.

Fortsätt kultivera den kärleksfulla och lekfulla kraften. Den som bygger en stark rygg och ett öppet hjärta. Under hela juni har vi lekt med temat kraft inne i klubben. På yogamattan, i träningspassen, meditationerna och vårt förhållande till mat och oss själva. Vi har övat på att stå stadigt i vår kraft och att vila i den. Detta är bara början och redan har många av er fått enorma resultat. Vi är så tacksamma när du delar dina upplevelser, aha-stunder och ögonöppnare!

Ta ett djupt andetag. Andas in – håll. Andas ut. Händerna på kroppen, här är du. Du gjorde det! I 30 dagar har du kultiverat och nyfiket utforskat din inre sol, din kraft! Nu firar vi ut juni och välkomnar juli, årets sjunde månad, med ett favoritcitat:

”To sweat is to pray, to make an offering of your innermost self. Sweat is holy water, prayer beads, pearls of liquid that release your past, anointing all your parts in a baptism by fire.” - G.Roth

Johanna
och ditt SoulWork-Team

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar