Juli: Frodas

frodas2

Allt levande frodas denna månad. Inte genom att jobba hårt, de frodas för att de tar emot. Låt bärens djupa rödblå färger suga dig till sig! Välkommen till månaden då hela du frodas! En het månad fylld av lust, lek och ljus. Under juli utforskar vi vår relation till lusten, den hedonistiska urkraften som bor i oss alla. Det är din erotiska kraft som har sitt ursprung i lusten, vi pratar ren njutning, hunger, omättlighet, begär, överflöd! Något som många av oss tämjt, tryckt undan eller försökt ignorera i många många år.

Men faktum är att din lust varken är farlig eller förbjuden här. Tvärtemot är det en av de viktigaste vägarna hem. I klubben bjuder vi in dig att värna om din inre och yttre värld genom ritualer och rörelser som ger din kropp och själ en känsla av djup trygghet och njutning. Tillsammans kommer vi att må bra, se bra ut, njuta av smakerna och frodas!

Nu höjer vi volymen
Sju står för seger! Du har seglat genom första halvan av 2022, du är mer än halvvägs. Det är dags att stanna upp och fira dina segrar! 
Denna månad höjer vi volymen på fanfarerna, det är dags att fira och frodas! Andas ut så att du kan njuta av all den näring din kropp bubblar av. För den finns där. I dig! Det krävs inte mycket för att du ska få tillgång till den. Några enkla och djupt sensuella ritualer. Med lust låt oss svämma över av njutning.

Bada inte bara i havet
Klubbhuset är fyllt med rörelse och ritualer som får hela dig att frodas. Låt oss bjuda in dig att må bra, se bra ut, lukta gott och äta gott tillsammans med oss denna månad. Kalendern är basen som säkert och tryggt guidar hela dig att frodas. Att bada inte bara i havet utan även i sensuell njutning, äventyr och känslan av att känna djup tillfredställelse i din kropp.

Månadens pass garanterar vågor av humörhöjande signalsubstanser så som endorfiner, dopamin, serotonin och oxytocin över hela din kropp. Låt oss tillsammans bada i extas, lust och lekfullhet!

Logga in i klubben

Bli medlem

Johanna Hector och ditt SoulTeam

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar