Facelift är njutning för hela dig!

Bara lite till, snart är du klar framför datorn. Axlarna åker upp en våning för varje minut som går och du ska bara… En dags stelhet och smärta är ingen fara, precis som stress inte är farligt i sig. Men när axlarna börjat boa in sig i den där nya positionen några dagar, veckor, ja kanske år då stelnar fascian och vi fastnar i detta ”nya läge” som vårt mest naturliga. Det har i sin tur många konsekvenser för allt påverkar allt i kroppen.

I dagens samhälle med skärmar och stress har har stelheten krupit upp mot axlar och bröstrygg vilket gör att många efterfrågar övningar för just stel nacke, axlar och övre delen av ryggen. När vi är begränsade rörelsemönster i dessa delar av kroppen får vi besvär med handleder, bortdomnade fingrar (har det hänt dig när du scrollat på telefonen lite länge kanske?), huvudvärk och svårt att ta de där djupa andetagen.

Deltagarna i FaceGlow rapporterar inte bara om ett ökat glow utan även om en helt ny frihetskänsla och lätthet i hela kroppen! Därför lanserar vi nu en ny WorkIn: Facelift! Ett mjukt, återhämtande pass som inte bara gör undervärk för för ditt ansikte (ökad cirkulation och cellförnyelse) utan lämnar även hela dig med en känsla av lätthet och kraft. Du hittar passet inne i klubben.

Tack för magiska veckor!!! Skyndar långsamt fram som sig bör om det skall bli en hållbar vana. Upptäcker att mungiporna åker uppåt och ger mig ett varmt välkomnande både i kvälls och morgonspegeln. Hello you! Jag känner mig lättare, friare och mera glasklar tack vare passen i FaceGlow!
– Deltagare Faceglow

 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar