"Cool känsla, tack SoulWork Club!"

”Ahhhh första gången jag fick uppleva en tisdagsklubb👌🏼 Rörelserna kändes först ovana, kände mig lite spänd, fick en släng prestationsångest men sen bara wow, det liksom kände så naturligt!🔥 Jag kände mig modig, upplevde lust till livet, till mig. Cool känsla, tack SoulWork Club!
– Deltagare tisdagsklubben

Välkommen hem till dig själv! I Tisdagsklubben dyker vi djupt och kommer hem till oss själva. Till den del av dig som kanske inte får ta så mycket plats i vardagen. För hon kanske inte är så effektiv… Hon rör sig som honung, färdas långsamt genom sina sinnen. Hon rör sig med grave och lugn samtidigt som hon tindrar till vid frågan: Vad vill du? Framförallt för att HON är redo att ge dig precis det! Den djupa, josiga tillfredsställelsen. Hon rör sig för att behaga både sig själv och betraktaren. Hon värnar om kurvorna och hyllar sin kropp lika kärleksfullt som en moder med sitt nyfödda barn. Förundran och tacksamhet är hennes följeslagare som berikar livet, både i stort och smått. Du hittar henne genom att sakta in, spela mjukt böljande musik och svepa in henne i sensuella material så som silke och kashmir.

Låt oss utforska henne med månadens tema, spellista, affirmationer, SoulSurfing, sinnliga SoulFood och rörelse denna månad. Men framförallt med den nya guidade yoganidran inne i hemliga delen av klubben!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar