11 är ett kraftfullt tal!


11 är talet vi jobbar med, ett kraftfullt tal som står för expansion och oändlighet, både på insidan och utsidan. Vi kallar ibland detta detta tillstånd för flow. När du dockar in i ditt flöde är du i kontakt med ditt öde! Baksidan av expansion och möjligheter är att vi ibland förlorar oss själva i möjligheterna, det är svårt att bestämma vilken riktning man ska välja, rädsla kryper in, rädsla över att göra eller välja fel och innan du vet ordet om det flyttas fokus från expansion till kontraktion. Jag, mitt, mina, ego, ensam är stark, istället för flow och lätthet blir vi tunga och tröga. Det händer oss alla och just då är tacksamhets övningar en direkt dörr tillbaka till expansion, lätthet och kärlek. Att stå stadigt i din kraft med lätthet.

Affirmationer för 11:

Jag är öppen för nya möjligheter
Att få sprida glädje ger mig njutning
Jag är tillräcklig precis som jag är
Jag har allt jag vill ha och behöver

Sätt tonen för resten av året med oss denna månad. Låt oss välja tacksamhet tillsammans. Månadens mantra välkomnar dig hem till dig själv: Med mjuk kraft! Från denna plats av närvaro SoulSurfar vi.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar