Månadens mantra och 2023 är inte för den lättstötta

Det finns en uråldrig lära som är baserad på cykler, siffror och rytm. Den viskar om det som komma skall, en mjuk varning och kärleksfull inbjudan till do’s and dont’s. Inte bara för denna månad utan för hela året! 2023 är ett sju år som bär på framgång, välstånd och medgång. Det är ett år att blomstra! Men kanske inte på det sätt som det lilla jaget (egot) ser på det utan på ett ännu större plan. Det är ett år fyllt av kärlek och kraft. En tid att återuppfinna dig själv, bli mer självständig och säker så att du kan etablera din "plats" i världen. Något vi dök djupare i under Eldritualen (den finns fortfarande kvar inne i klubben – gratis för dig som är medlem men du kan också köpa och göra den i efterhand här).

Ompröva dina idéer
Just därför är det viktigt att du känner dig fri att vara den du är. Som är månadens mantra. En mening att upprepa, skriva, SoulSurfa kring under januari, årets första månad så att du är stadig. För det kommer komma en tid då du behöver ompröva dina idéer. Se över de övertygelser som inte längre tjänar dig. Så många av oss som är fast i andra människors behov, egon och rädslor. Då är det lätt hänt att du låter dig styras av skuld och rädsla, istället för frihet och kärlek.

Allt kommer att förstoras
Sju är uppgraderingens år. Allt kommer att förstoras – både det mörka och det ljusa, det som skaver och det som expanderar. Därför är det extra viktigt att du vågar ”kill your darlings” så att det du vill ska ta mera plats i ditt liv gör just det (och inte tvärt om…). Du kommer att attrahera och förstora allt du fokuserar på så var noga med vart du riktar ditt fokus.

Vad är du klar med/säger nej till?
Var är du redo för/säger ja till?

Det är otroligt viktigt att ha en trygg och stöttande gemenskap att dela din resa med. Du är inte ensam, vi är alltid mycket mer lika än vad vi är olika. Det handlar om att våga sluta döma dig själv och andra efter vad samhället anser vara "acceptabelt". Åsikter, åsikter, åsikter. Vänd hem, vakna upp, den nya dagen gryr - här börjar vårt stora äventyr!

Detta är ansvar. Detta är frihet. Detta är sättet du dagligen är fri att vara den du är!

Vad ser du framför dig när du tar en tjuvtitt in i ditt 2023?

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar