Utforska kraften i att ”walk it out”

De flesta av oss simmar i ett hav av obeslutsamhet där vår "logik" verkar strida mot vår intuition och där vi kämpar för att höra vår sanning. Vi har lärt oss att stänga av våra känslor och instinkter för att istället lyssna uppmärksamt på andras förväntningar. Men för att leva ett rikt och tillfredsställande liv måste vi fylla vår egen bägare först (och ibland först tömma den på stagnerad energi). Tillfredställelse är ett ”inside job”! I slutet av dagen är detta det vackraste du kan göra för dina nära och kära, eftersom att du från denna plats av TurnOn har mycket mer att ge! det bästa du kan göra för dem i ditt liv – eftersom en restaurerad, upplyst, påslagen DU har mycket mer att både njuta av och ge!

Med månadens nya WorkIn (SoulStroll Riktning) bjuds du in att utforska kraften i att ”walk it out”. Oavsett om du startar, avslutar eller möter dagen mitt upp i allt är våra SoulStrolls en mjuk viskning tillbaka hem till dig själv. Att sakta ner är något många av oss längtar efter. Vetskapen om att livet rusar fram och ibland förbi oss är ingen nyhet för någon av oss. Det är dags att lyfta blicken, lätta på bröstet och vandra på jorden med lätta steg.

Andas ut, knyt på dig skorna eller varför inte låta fotsulorna vandra barfota på moderjord om det är en sådan dag. Redan efter några minuter kommer du märka att ansiktet är mjukare, hjärtat som en blomstrande blomma nyfiket nosandes mot solen och magen som ett böljande mjukt hav. Nu kan du sätta segel!

"The good life is a process, not a state of being. It is a direction not a destination.”
– Carl Rogers

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!