Att våga välja dig själv

Vi hoppas att du idag vaknar upp med en självklarhet i att våga välja dig själv. Våga känna efter vad du behöver för att frodas. Vi lever i en tid och kultur där vi ofta anses vara jobbiga om vi uttrycker våra behov. Där det anses fint att låta alla andras behov kommer före våra egna. Och om vi dessutom är känsliga och de facto har fler behov än andra, kan det ibland bli så att det är lättare att stänga av behoven för det finns inte en chans att de kan bli bemötta.

Two or three things I know
for sure, and one is that I
would rather go naked than
wear the coat the world has
made for me.
– Dorothy Allen

Som Dorothy Allen så vackert skriver blir det i längden mer smärtsamt att göra och vara det andra vill framför att vara den du är. Stå upp för dina behov. Kanske blir detta jobbigt för de runtomkring men det är deras problem, inte ditt. Att vi sen inte kan få våra behov tillfredsställda på direkten är en annan sak. Men det mest fascinerande är att vi, efter att ha mött hundratals medlemmar i SoulWork Club, har märkt att tillfredsställelsen oftast kommer från att våga formulera och uttala eller skriva ner sina behov. Energin som saknats flyger hem, den hungriga besten som vrålat efter mat ligger fromt och mätt framför hjärtats eld och det syns! I varenda cell! Själen strålar, lyser som en fyr i natten. Vi har aldrig sett något så attraktivt som dessa tillfredsställda, frodiga kvinnor!

Tack till dig som dykt djupt med oss i temat de senaste veckorna. Tack för att du delat så modigt både av din hunger och josiga tillfredställelse. Tack vare dig tänds nu elden i kvinnor över hela jorden. Vi hyllar dig och ser fram emot att fortsätta kultivera kraften kommande månader!

Ses i augusti, snygging. Detta är bara början! Oh yeah, there is more where that came from...

Med lust,
Johanna Hector

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar