10/10 – en dag där energin är i linje med en ny början

Siffran 10 är det enda karmiska talet som indikerar att karma släpps. En ny dörröppning. En ren skiffer. En pånyttfödelse. Som sådan är 10/10 en dag då vi alla kan trycka på "reset"-knappen om vi så väljer. Det är en dag där energin är i linje med en ny början – fri från den ackumulerade "skulden" från det förflutna. Det är ett ögonblick att förlåta, släppa, ändra och planera en helt ny bana.

10/10 är en öppning att fokusera på med positiv optimism och som Abraham Hicks skulle säga, genom att spränga tydliga "raketer av begär" i universum. Och då måste vi konsekvent anpassa oss till dessa önskningar och följa upp de åtgärder som krävs för att få det att hända. Ödet indikeras genom 10. Det är en utgångspunkt och ett startskott för oss att utnyttja vår individualitet, oberoende, kreativitet och ledarskap. Nummer 1 omfattar alla dessa egenskaper – plus självförtroende, innovation och misslyckande framåt. I numerologi är 0 förstärkaren. Oavsett vilken 0 som grupperas med förstärks den. Så när vi upplever denna 10/10-dag förstoras energin i siffran 1.

Detta är en inbjudan för oss att ta ställning, göra anspråk på alla aspekter av oss själva och djärvt gå ut på okänt territorium. 10-talet anses vara lycklig, eller åtminstone ganska lyckligt lottad. Det lovar stödjande energi mot allt nytt och framåt tänkande. Det är inte en energi som tycker om att hänga kvar i det förflutna, och det trivs inte heller i att ta baksätet. Så även om de tio främjar lycka, kräver det en viss fokuserad ansträngning och uthållighet för att uppnå slutmålet. På mikrokosmisk nivå innebär detta att man fullt ut förbinder sig att omfamna vår individuella identitet och sedan leva, andas och känna den fullt ut.

Brenè Brown hävdar att "sårbarhet är det bästa måttet på mod." 10/10 stöder oss i att ta språnget till en heltäckande sårbarhet och öppnar dörren för att börja med en ren skiffer.

Fyra praktiska sätt att dra nytta av energierna från 10/10:

1. Skriv en lista över dina "överträdelser" och gå igenom en brinnande ritual för att släppa dem och rensa dem.

2. Skriv en lista över de betydande personer som du känner att du har ”överträtt” mot dig och gå igenom en brinnande ritual för att släppa dem och rensa dem.

3. Börja köra om din hjärna genom att skriva ner – och tänka på – tre specifika saker som du är tacksam för (tre olika saker varje dag). Gör detta i minst 30 dagar. Du kanske älskar det så mycket att du bara lägger till det i din dagliga rutin.

4. Åta dig själv att ersätta en ”dålig” vana med en ”bra” vana. Ge det minst 30 dagar för att se resultat.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar