Vi har tillgång till allt men har aldrig mått så dåligt

Du har säkert hört oss säga att det finns näring i allt. Ändå är många av oss trötta, hur kan det komma sig? Kan det vara så att vi inte är så bra på att ta upp näringen? Vi kan bada in den men inte transformera den till energi så att vi laddar batteriet, boostar vår återhämtning, cellförnyelse, förmåga att reparea skador och komma ut på andra sidan starkare, tända och tillgängliga!

Detta är dilemmat för dagens människa. Vi har tillgång till allt men har aldrig mått så dåligt. Lösningen är enkel men inte lätt då den involverar att ändra på en liten vana vi utför dagligen. Nämligen att stanna upp efter måltiden och koppla på istället för att koppla av vår känsla av mättnad (mer om relationen mättnad/hunger i nästa månad - stay tuned). För att göra det lite mer tillgängligt och lättare för dig att ta upp all den näring du badar i hittar du vår nya ”Efter maten” SoulFood meditation inne i klubben. Gör den en gång om dagen (gärna tre om du är Game On!) i en vecka, sen kommer du ha tillgång till detta tillstånd per automatik. Vi får gåshud bara av att tänka på din njutning!


Kanske bjuder du in vänner och familj, de du äter med att njuta av meditationen med dig. Sätt på högtalaren och bjud in alla runt bordet att njuta med dig!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!