Manifestera Kärlek

Blogg 52

Med nedräkningen till Alla hjärtans dag runt hörnet söker många av oss sätt att kalla in mer kärlek i våra liv. Tyvärr missar många av oss kärleken till oss själva.

Då allt är energi och vi attraherar den energi vi själva bär på är det viktigt att låta tankar och känslor bubbla upp till ytan så att du aktivt kan välja vad du vill ha mer av i ditt liv!

Tankar blir verklighet som ju är månadens tema ;)

Låt oss dyka djupare i SoulSurfing - nämligen affirmationer! Vissa människor använder affirmationer för att känna sig grundade i vardagen, andra jobbar med affirmationer för att vara närvarande, dämpa ångest och oro och bjuda in mer glädje och lust. Oavsett vad du har för avsikt, bör affirmationen vara positiv och i nutid. Låt vibrationerna av orden transformeras till dina tankar och känslor, genom kroppen!
Tänk också på vilka ord du använder i vardagen och vilken energi de bär på. Välj en hög frekvens av energi i dina tankar och ord och du kommer få tillbaka det tusenfalt! orden du använder i vardagen. kring orden som du använder. Om du talar ut med kärlek kommer det alltid att komma tillbaka till dig. Här är några av våra favorit affirmationer som hjälper dig vibrera med josig energi genom hela helgen. Du kommer bada i kärlek månaden ut!

Ps. Vi kommer jobba med dessa på vår Valentine session 14/2 - anmäl dig till DayClub idag och få den gratis på köpet!

  • Jag är värd kärlek, kärlek omger mig - Louise Hay
  • Jag vilar i kärleksfull närvaro - Ram Dass
  • Jag är en bägare av kärlek, kärleken strålar från mig vart jag än går.
  • Jag praktiserar Metta (kärlek) var jag än går och vad jag än gör - Buddhism
  • Kärlek är min födelserätt. Jag välkomnar den med öppen famn.


Välj en av dessa meningar och låt den leva i dig. Skriv ner den, säg den högt, väv den med dina tankar och dansa den genom din kropp.

Må du njuta av den kärlek du så djupt förtjänar!

Med kärlek, SoulWork Club

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar