Tema juni: Kraft

65

Välkommen juni med strålande kraft! Låt oss dyka ner i en transformerande månad. Med bus i blicken och eld i baken!

Förra månaden jobbade vi med temat ”bloom where you are planted” i Membershipoch vår privata FB grupp (alla som har ett aktivt SWC konto får en inbjudan hit!). Nu tar vi det vidare och lyfter fram kraften som krävs för att verkligen våga. Stå stadigt, centrerad, strålandes ikapp med solen. Men även förmågan att fullkomligt vila i din kraft.

För det är så vi tränar i SoulWork Club. Smart istället för hårt.
Med mottot: Strong in the back - Soft in the front!

Vad är kraft för dig?
Hur känns kraft i din kropp?
När senast kände du dig kraftfull?
Var det någon del av dig som var obekväm med att vara just kraftfull?

Med kraft menar vi inte bara muskler och pannben. Utan kraften i dig som skulle kasta sig framför hamsterhjulet för att rädda dina egna drömmar och förvandla dem till verklighet, SoulForce! Din inneboende kraft låter dig stå i din fulla glans istället för att krympa. Som när dig istället för att svälta dig. Som fyller dig istället för att lämna dig tom och trött.

Den självklara kraft som solen reser sig med varje morgon. Lika självklar som ditt hjärtas rytm. Din kropp vet vägen. Din kropp ÄR vägen! Här börjar vi. Du vandrar din väg och jag min, på vägen delar vi erfarenheter, lycka och sorg. Stöttar och ber om hjälp. För det finns inget som är mer kraftfullt än när vi samarbetar och lyfter varandra!


Så bort, all min feghet!

Jag hör min framtid till.

Jag tar mig rätt att växa nu

som rotens krafter vill. - Karin Boye

Junikalender

Du kan inte göra något fel! Membership är en buffé där du förser både din kropp och själ med den kraft du behöver just nu. Du kan hoppa över pass, byta ut eller lägga till. Vet du inte vad du ska göra, känner du inte för det eller blir du överväldigad så TÄNK INTE, BARA GÖR (ta fram din inre karate kid)! Du kan du alltid luta dig tillbaka mot vår kalender, där finns allt du behöver! Klicka på dagens pass i ditt program eller membership!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar