När du har testat allt och inget funkar. Då ska du göra detta!

67

Har du känt oron krypa i kroppen? Kollat om det finns något gott i skafferiet, något nytt som hänt i flödet på skärmen eller kanske en ny serie…. När du letar och famlar efter något att bli tillfredsställd av: GÅ UT! 

Du är ett med naturen! Det är dags att hämta hem din kraft, tanka syre och vakna upp till livets äventyr. Det väntar rakt utanför din tröskel!

Utanför din dörr har du möjligheten att släppa in och ta emot allt det naturen har att erbjuda dig! Den är här för dig! Du kanske har vistats i den flera gånger tidigare men nu vill vi att du blir ett med den. Forskning från Karolinska Institutet visar att vistelser i naturliga miljöer minskar negativa känslor och stress. Det ökar positiva känslor, mental återhämtning och prestation. Så även om du en dag känner dig låg och inte alls sugen på att ge dig ut - bara gör det. Tänk inte på alternativet. Kanske kan du gå ut och krama ett träd. Eller varför inte sitta på en stubbe och gråta ut det som behöver lättas på? Du kommer känna skillnad efteråt. På ett bra sätt. Vi lovar!


SW-program-Start-Om-840

Vill du göra detta till en bestående vana och göra det med andra likasinnade! Då ska du ta en titt på vårt nya program Outdoor Magic skapat av Ida B Olsson!

Släpps på fredag 11 juni! Köper du programmet mellan 11-14 juni får du 450kr att ge till en vän så att de också kan njuta av Outdoor Magic. Kanske blir det ert gemensamma äventyr? En boost för ditt välmående och er vänskap!

Häng med SoulWorks coacher Johanna Hector och Ida B Olsson på en live fika ute i naturen nu på onsdag 9 juni kl 10-1030 på Ida’s instagram här. Där berättar de mer om programmet, du kan ställa dina frågor och vi får njuta av naturens kraft tillsammans!

Med kraft, SoulWork Club

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar