Vad är det som boostar din prestation?

11 juni 1

Vad är det som boostar din prestation, minskar din stress och ger dig ett rus (utan någon baksmälla)? Hint den är helt gratis!

Förr levde vi på savannen. Vi är gjorda för att vara ute, röra oss på ojämna underlag, anpassa oss efter temperaturen och vakna med solen. Ändå har vi byggt ett helt liv kring att vistas inomhus, med mindre och mindre rörelse mår vi sämre än någonsin.

Det är dags att ta tillbaka kontakten med naturen! Hon står där mestadels orörd med all sin prakt. Vår kropps inre anatomi har inte förändrats. Låt oss återupptäcka magin, kraften och läkningen som väntar utanför dörren.

Föreställ dig endorfinerna efter din WorkOut i höstrusket, lugnet efter ditt skogsbad och friheten i själen efter yogan under bar himmel! Att sen få landa hemma med en varm dusch och en kopp te medans hormonerna lägger sig som ett glitter i hela själen, det är rikedom!

Upptäck hur naturen välkomnar dig i alla lägen. Hur hon fyller dig med lugn när du behöver vila, kraft när du behöver laddas och alltid en villkorslöst välkomnande kärlek!

11-juni-2-2

Med Outdoor Magic får du inspiration och tydliga träningspass att välkomnar naturen i sin fulla kraft! Byt ut den där otillfredsställda ängslan om att något saknas eller att knoppen känns grötig mot djup josig tillfredsställelse.

Varmt välkommen på ett varmt, kallt, torrt, blött och euforiskt äventyr!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar