Strong Mama påverkar hela dig

Vårt populära program Strong Mama påverkar hela dig! Du stärker kroppen efter förlossningen med smart träning och holistiska verktyg. Programmet är för dig som fött barn – oavsett om det är åtta veckor eller 30 år sedan!⁠

WorkOut – styrka, kondition och roliga utmaningar 
Vi börjar från grunden och bygger styrkan inifrån och ut. Med den kommer även en stolt hållning och sist men inte minst kontakten med lusten! Du följer enkelt programmet som berättar exakt vad du ska göra varje dag. Alla klasser leds av mig, Johanna Hector. I detta program är jag mellan tre till sju månader postpartum med mitt tredje barn. Jag har stor erfarenhet av att undervisa mammor – tillsammans tar vi oss igenom denna omvälvande tid på ett utvecklande, säkert och lustfyllt vis!

WorkIn – andning, yoga, meditation och djupavslappning
Som mamma till tre barn vet jag precis hur svårt det är att ta hand om barnen, ha ett heltidsjobb och sedan försöka få in träning och återhämtning utan vägledning eller stöd. Därför brinner jag för att guida trötta mammor samt stötta och vägleda dem med djup josig vila. Tillsammans njuter vi av mjuk yoga, yoganidra och läkande kroppsnärvaro.

SoulFood för en stolt, stark och sexig kropp
Låt oss vara ärliga, även om vi går på moln med vår nya bebis, vill vi också känna oss stolta och starka i vår kropp! I SoulFood-delen lär du dig skapa sunda rutiner kring mat så att du har energi att bygga styrka, återhämta dig och känna dig tillfredsställd. Mat är näring för kroppen men det är mycket mer än så. Mat är njutning, sensualism, gemenskap och fyllt med känslor. I detta program får du tillgång till SoulFood - recept, filosofi och redskap för att äta näringsrikt och djupt tillfredsställande!

SoulSurfing för att knyta an till lusten och kraften
Det är en radikal handling att välja sig själv, speciellt som nybliven mamma. Att vilja känna sig stark, stolt och sexig är att sticka ut hakan. Men vet du, så som vi behandlar oss själva, så behandlar vi andra. När du behandlar dig själv med respekt och kärlek kommer det naturligt rinna över till alla i din omgivning. I SoulSurfing delen skriver vi mer om detta, där får du även frågor att svara på och guidning att fundera över vad du är sugen på?


Som Queen i SoulWork Club har du tillgång till Strong Mama när du önskar och som Diva i klubben kan du lägga till programmet i din plan. ⁠

Mer om Strong Mama

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar