Tillåtelse att vara dig själv

frihet2

Älskade SoulSurfer! Vad tänker du på idag? Hur mår du? Det vore helt helt ljuvligt att få höra!! Att få höra din djupa längtan, stora önskan, bombastiska vision och ljuvliga lust. Ta några djupa andetag, slicka läpparna och känn dina ben, dina höfter, din mage. Vad är du SUGEN på?

Kan du börja leva utifrån den känslan redan nu? Vad håller dig tillbaka från att vara dig själv, fullt ut?

Min lärare säger: What if happiness is not the goal, but the path?

Radikal tanke för många av oss. Tänk om vi skulle börja leva så som vi vill känna oss NU, istället för DÅ. Då när vi tänker att vi förtjänar det, att vi är bra nog, att vi har jobbat hårt nog, att alla andra har fattat och sagt förlåt och tagit sitt ansvar och vi kan känna oss trygga. Njutning, lust, avgörande för vårt välmående, och inte minst för att hjälpa oss att expandera vår livskraft. Det är HUR som är viktigare än VAD, kvaliteten på närvaron i det vi gör. Och att vi har en kontinuerlig kontakt kontakt med kroppen, med själen.

Frihet är framförallt hur närvarande vi är i kroppen och i vår sinnen - i kontakt med livet! Släpp käkarna, låt tungan breda ut sig i munnen. Ta ett djupt andetag hela vägen ner i dina höfter. Kisa med ögonen och SoulSurfa in januari tillsammans med hundratals andra modiga SoulSurfers just NU! Hur mycket njutning har du i ditt liv just nu på en skala 1-10? Och inom vilka områden? Inom vilka områden saknar du njutning helt, där du också skulle vilja ha njutning?

Under januari soulsurfar vi kring:

Hur begränsar du dig själv?

Vad är dina värderingar?

Hur känns frihet i din kropp?

Vad är du klar med/säger nej till?

Var är du redo för/säger ja till?

 

Och kom ihåg dessa kraftfulla ord från ingen mindre än Gandhi själv: "Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.”

Så välkomna alla delarna av dig, de mörka, de fula, de ovärdiga, de kraftfulla, färgstarka, veliga, osäkra, strålande, omtänksamma… fyll på listan själv. Vi längtar efter hela dig i klubben!

Med kärlek, Johanna

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar