Mer glow utan ingrepp, redskap eller dyra krämer

faceglow_

Self-Care är inte en quick-fix. Det är en livsstil med evigt bestående resultat! Vi tror inte på genvägar eller quick-fixes, däremot brinner vi för att ge dig säkra och resultatbaserade verktyg och tekniker som är enkla att utföra. Vi vet att övning ger färdighet och att resultat kräver dedikation. Det betyder inte att du ska jobba hårt, tvärtom ser vi tydligt på våra medlemmar att mjuka och holistiska metoder är enormt effektiva när de utförs som en daglig ritual. Vårt nya program FaceGlow är ett bra exempel på hur enkla och smarta övningar ger bestående och fascinerande resultat!

Programmet är en inbjudan till en värld av skönhet, mjukhet och djup självkärlek. Du är gjord för att stråla, både på insidan och utsidan. FaceGlow är programmet som skruvar upp volymen på ditt glow utan ingrepp, redskap eller dyra krämer. Du kommer lära dig stötta ditt naturliga glow inifrån och ut och i slutet av programmet kan du enkelt skapa din egen skräddarsydda FaceGlow-ritual att njuta av livet ut!

FaceGlow lanseras 21 mars i SoulWork Club. Bli Diva  eller Queen redan idag och få förtur och bonusar kopplat till FaceGlow!

Gå med i klubben

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!