Månadens energi är kraftfull

poweryoga

Ny WorkOut: Poweryoga Stand your ground

Mars är ju den tredje månaden på året och siffran tre står för det positiva sinnet. Därför är det vår praktik att dela våra styrkor, inte våra svagheter, denna månad. På och av mattan! Det betyder inte att vi ska mörka våra svagheter utan helt enkelt nära de tankar och handlingar som är de rätta. Att vi ska agera, hjälpa till och bidra istället för att fastna i tankar kring vad andra ska tycka och tänka.

Månadens energi är kraftfull, den vet när det är dags att handla, göra och förbli positiv. Dess energi kan skära genom alla blockeringar. Den bär på kraften att skapa klarhet och fokus från en plats av stadig tillit. Det är vad månadens WorkOut handlar om: To stand your ground. Vad innebär det för dig? När utmanas du? I vilka sammanhang har du svårt att stå för dina åsikter, handlingar? Vad får dig att vackla? Och vad gör du aktivt för att stå stadigt, med fötterna på jorden, hjärtat modigt öppet och tillåtelsen att så ofta du vill ha huvudet bland molnen. Oavsett andras åsikter!

Rulla ut mattan och känn dig fram med oss inne i klubben. Dagens poweryoga-klass bygger värme inifrån och ut. Förankra rötterna ner i jorden och suga näring från källan så att du kan stå stadigt när tankarna blåser!

Inte medlem än? Vi bjuder på 10 dagar helt gratis. Välkommen hem!

Bli medlem nu

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar