Hur får jag slät panna utan botox? Svar på vanliga frågor om FaceGlow!

faceglow

Vi får många frågor varje dag om FaceGlow, både från medlemmar och andra nyfikna. Här kommer svar på några av de vanligaste frågorna, låt oss hoppa rakt in!

Hur blir jag av med dubbelhakor eller annat ansiktsfett?

Först och främst så kan du inte punkt-reducera fett, varken i ansiktet eller på kroppen. Däremot kan du definiera olika områden genom att träna upp dem och minska svullnaden med massage och akupressur. I programmet får du också SoulFood-tips och recept för huden som gett många enorma resultat. Även om du vill förändra ett specifikt område rekommenderar vi att du jobbar med övningar för hela ansiktet eftersom att musklerna och vävnaden hänger samman. Därför jobbar vi hela vägen upp i hårbotten och ända ner till dekolletaget (samt hela kroppspass!).

Vad behöver jag för redskap för att kunna utföra FaceGlow?

Inga! Vi vill att det ska vara enkelt och lättillgängligt, ritualer och pass du kan göra var du än befinner dig. Genom att arbeta med dina egna händer och fingertoppar lär du känna ditt ansikte, vilket tryck som passar dig och vilken beröring ditt ansikte mår bra av innan du eventuellt går vidare och jobbar med alla de fantastiska redskap som finns för ansiktet (mer om det i kommande program och pass).

Hur får jag tillgång till FaceGlow?

Genom att gå med i SoulWork Club och bli Diva eller Queen. Som Diva går du in och väljer FaceGlow som ditt aktiva program. Som Queen behöver du inte göra något, då har du tillgång till ALLT inne i klubben. Du kan närsomhelst ändra ditt medlemskap utifrån dina preferenser och behov med ett enkelt klick i dina medlemsinställningar. De flesta som börjar med FaceGlow gör programmet på cirka två månader för att sedan kunna det utan och innan. Dock är det många av våra medlemmar som blir beroende och väljer att fortsätta med de guidade passen livet ut för att de mår så bra och älskar att bara kunna följa med!

Är du redan medlem i SoulWork Club uppgraderar du enkelt ditt medlemskap till Diva!

Är du redan Diva och vill fortsätta med det program du använder idag och lägga till FaceGlow uppgraderar du enkelt ditt medlemskap till Queen! Gå in i ditt medlemskap och välj vad du vill ha tillgång till.

Bli Diva eller Queen här

Botox, fillers eller ansiktslyft – funkar det med FaceGlow?

Ja, det gör det men som alltid ska du rådfråga din läkare eller hudterapeut först. Generellt bör man vänta minst två veckor efter ingrepp innan du börjar med WorkIn-passen i FaceGlow, där du masserar ansiktet. Men alla andra ritualer som SoulSurfing, SoulFood, andning, meditation och avslappning kan du göra direkt. Alla är välkomna precis som de är i SoulWork Club och vi hedrar alla val. Vissa jobbar med ingrepp på en del av ansiktet och FaceGlow på andra. De funkar jättebra och du väljer själv vilka delar av FaceGlow som du inkluderar i din hudvårdsritual.

Hur blir jag av med mörka ringar och påsar under ögonen?

Det bästa sättet att bli av med mörka ringar och svullnader är med massage! Med massagerna i FaceGlow förbättras blodcirkulationen i hela ansiktet och i de specifika områdena du jobbar med. Massagen för upp färskt blod till hudens yta (därav den lätta rodnaden). Detta "nya" blod bär färskt syre och färska näringsämnen som i sin tur ger näring till huden, får den att se klarare, ljusare och mer strålande ut samtidigt som den  hjälper din kropps naturliga avgiftningsprocess.

Men det är inte bara blodcirkulationen som ökar utan även cirkulationen av lymfa, kroppens avfallshanteringssystem som transporterar bort allt det vi inte vill ha i vår kropp (gifter, skräp, slaggprodukter). Lymfan har ingen egen pump som blodet har så den behöver ibland vår hjälp. Genom att röra på kroppen, dricka levande vatten, äta bra mat, andas rätt och jobba med WorkIn passen får lymfan en hjälpande hand. Resultatet är klarare hud och mindre påsar under ögonen!

Hur får jag slät panna utan botox?

Det mest effektiva och hållbara sättet är att träna din panna. Av många olika anledningar, stress, vanor, spegling av andras vanor och ovanor, är vissa av oss mästare på att höja på ögonbrynen alldeles för mycket när vi uttrycker oss. Det resulterar i sin tur i märkbara linjer och rynkor. Men med några enkla övningar kan du träna om dina muskler och boosta huden så att din panna lär sig slappna av och huden både ser och känns smidigare med färre rynkor. En bonus är att du får starkare muskler runt ögonen och mindre påsar under ögonen som ett resultat av övningarna vi gör för panna och ögonbryn inne i FaceGlow. Till skillnad från botox som ”tar slut” efter cirka tre månader kommer du att märka att ditt ansikte bara kommer fortsätta att förbättras med din dagliga FaceGlow ritual!

FaceGlow släpps 21 mars!

Till FaceGlow

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar