Maj – Blomstra


Sköna maj välkommen, en månad att blomstra där du är planterad! Temat i klubben denna månad är Blomstra! Låt oss denna månad påminna oss om att även efter den kallaste, mörkaste vintern kan små frön växa till de vackraste blommor. Precis som körsbärsblom och spirande växter är det här din månad att blomstra. Det kommer inte vara lätt alla dagar men som en maskros växer genom sprickorna i betong eller lotusblomman djupt rotad i lera, kommer även du blomstra genom utmaningarna.


Låt oss bjuda in varandra att blomstra där vi befinner oss just nu. Fransmännen har ett talesätt från 15000 talet: "Fleuris là où tu es plantée”, det kan översättas till ”blomstra där du är planterad”. För att blomstra behöver vi känna tillit. Tillit till att kroppen bär oss. Men även tillåtelse, tillåtelse att blomma ut och ta plats i livet, med hela vårt väsen.

Enorm skillnad
En liten stund i rörelse om dagen gör enorm skillnad. Följ med i majs mjuka kalender som bygger din styrka inifrån och ut. Precis som fröet har samlat kraft hela vintern är det nu dags att blomma ut, både i kropp och själ!


Det firar vi med en ny förförisk spellista och två nya pass. Är uppmärksam hittar du två gömda pass i ett av rummen också...

WorkOut: Balans på boll - Lekfullt pass som bygger styrka utan att du ens tänker på det!
WorkIn: Snäll yoga för svullen mage - Efterlängtat pass för de tillfällen då magen är svullen, som vid ägglossning, IBS och stress.

Självklart får du en ny dos SoulFood-inspiration och uppmaning för månaden samt SoulSurfing för att dyka djupare och verkligen förkroppsliga detta tema! Allt väntar på dig inne i inne i klubben.

Du kan inte göra fel
Kom ihåg, du kan inte göra något fel i SoulWork Club. Det är en buffé där du förser både din kropp och själ med den näring du behöver just nu. Du kan hoppa över pass, byta ut eller lägga till. Vet du inte vad du ska göra kan du alltid luta dig tillbaka mot kalendern och klicka på dagens pass,  alltid ett säkert kort! Det är inte dagarna utan åren, helheten som blir till ditt liv. Det finns något oändligt läkande i naturens rytm, försäkran i att gryningen kommer med ljus efter den mörka natten såsom vår efter vinter. År ut och år in.

Låt oss vara en äng vilda blommor i alla dess färger och former. Låt oss tillsammans ta plats och blomma ut denna månad!

Bloom where you are planted.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar