Lion’s Gate  – Go get it SoulSurfer!

8.8.1

Lejonporten – eller Lion’s Gate på engelska – är en kraftfull dag då solen står i Lejonets tecken och den starkt lysande stjärnan Sirius är i linje med Orions bälte. Sirius är den ljusaste stjärnan på vår himmel, det är vår "andliga sol”. När stjärnorna står i denna konstellation öppnas Lejonporten, en virvel av energi som strålar universalt ljus över oss och ger oss energi att aktivera vårt innersta väsen. Det du kom hit till jorden för att göra/uppleva/dela.

Som en laserstråle
De gamla egyptierna baserade sina liv på stjärnorna och sägs ha byggt pyramiderna och sfinxen utifrån denna konstellation. Lejonporten är öppen från mitten av juli till slutet av augusti men peakar idag 8/8 under åttans arketypiska energi som även satt temat för klubben denna månad, fokus! Energin i dagens Lejonport är som en laserstråle, vad väljer du att rikta den mot?

Ditt batteri är laddat!
Med vetskapen om att du har viktiga saker att göra kan du idag och denna månad bli tydlig med vad du vill, ditt syfte och vandra stolt i din storhet, som en lejoninna! Förhala inte, ditt batteri är laddat. Du är full av kraft och du har allt du behöver! Det är dags att rikta ditt fokus och möta världen med entusiasm och livslust. Släpp in Ljuset, välj bort det som dimmar ditt ljus och låt din egen själ visa vägen!

Go get it SoulSurfer!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar