Augusti: Fokus

eye

“Lack of focus, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hour days.”

Just det, fokus! Det häftiga med fokus är att det inte följer samma lagar som tid. Med glasklar blick ställer du in siktet. Mindre trött, mer närvarande genom hösten. Stadig och samtidigt lätt på foten. När du styr ditt fokus är allt möjligt, låt oss kultivera fokus tillsammans denna månad!

Kom in i klubben här, vi bjuder på 10 dagar gratis!

Varje månad dyker vi ner i ett nytt tema som du förkroppsligar genom Workout, WorkIn, SoulSurfing och SoulFood. Allt serverat med en enkelhet inne i klubben. Utformat för att hålla dig inte bara motiverad och inspirerad utan faktiskt praktiserande, genom kroppen. Många coacher, tränare och omhändertagare fyller sin bägare inne i klubben för att sedan kunna ge vidare från en full kopp. Aldrig mer oinspirerad, urlakad eller trött.

Inte med piska utan med lust
Temat i augusti är fokus och mantrat är Eye on the prize! Men sättet vi kultiverar fokus är långt ifrån det traditionella. Inte med piska utan med lust!

Ditt fokus är under belägring! Allt och alla tävlar om din uppmärksamhet. Världen är skärmande bra på att stjäla det från dig. Du är en marionettdocka som hela tiden dras bort från det som faktisk betyder något för dig. Och vet du vad det galnaste är? Att du oftast inte är medveten om det. De flesta av oss lägger energi på att styra och planera vår tid, men hur mycket energi lägger du på att styra ditt fokus? Låt oss byta ut känslan av otillräcklighet mot djup näringsrik tillfredställelse genom att styra fokus istället för tid. Månadens WorkOut kräver ditt fulla fokus (och man blir ju bra på det man gör!) medan din nya WorkIn är en rik reset som mästarna använder sig av.

Dela ditt fokus
Välj fokus med oss denna månad. Med glasklar blick ställer du in siktet. Mindre trött, mer närvarande. Stadig och samtidigt lätt på foten. När du styr ditt fokus är allt möjligt!

Eye on the prize baby!

Dela ditt fokus och inspirera andra att göra detsamma. Är det som en laserstråle eller segt sensuellt som kola? Tagga oss @soulwork_club #soulworkclub så lyser vi upp världen tillsammans!

Ditt SoulWork-team

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar