Ritualer för avslut

September är en månad för avslut, att släppa taget om det som inte längre tjänar dig. Det är årets sista månad inom numerologin då nio är den sista ensiffriga talet. 

Hur har du förändrats detta år? Var har du utmanats att omfamna förändringens kreativa vågor?

Ibland tar det tid
Förändring kräver ofta någon form av avslut. Ibland är det enkelt, ibland tar det tid innan vi kan se eller kanske acceptera ett avslut. Om du skulle ge dig själv utrymmet att utan värderingar se över vad som behöver avslutas i ditt liv just nu så att något annat, något nytt kan växa fram. Vad skulle det vara?

Du är ine ensam
Vad som än kommer upp för dig under din SoulSurfing, vet att du inte är ensam. Hela naturen står som en arme vid din sida, reda att släppa taget samtidigt som rötterna är djupt förankrade i jorden och det som verkligen betyder något lever kvar.

Under reset-dagen den 20:e september dyker vi djupare i denna ritual tillsammans. Det är min förhoppning att du kan känna stöd och tröst genom hela processen. Att du ger dig själv utrymme att låta känslorna flöda genom dig, med vetskapen om att en del av dig alltid står stadigt, fötterna som rötter, djupt ner i jorden. Sammanlänkad med de andra träden, ett nätverk av feminin kraft!

Bli medlem i SoulWork Club här för att delta i reset-dagen!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar