Release: Träna med din kvinnocykel!

Ida B Olsson, som skrivit ”Kvinnokompassen – en mjuk guide till din inre kraft”, släpper nu programmet Träna med din kvinnocykel hos SoulWork Club!

– Det är dags att dyka in och ner i din kvinnliga kraft! Den du är född med som kanske legat vilande eller är kvävd av att försöka anpassa dig efter samhällets normer och 24-timmarsklockan som världen till stor del är uppbyggd kring. Som att vi varje dag ska må på precis samma sätt som dagen innan. Det vet vi ju inte alls stämmer, menar Ida.

Välkommen till ett program som lär dig navigera med kvinnokompassen och träna efter din menscykel – för mer kraft och mer resultat! 

Precis som alla program i SoulWork Club bygger programmet på WorkOut, WorkIn, SoulFood och SoulSurfing.

– Du kommer att guidas i vågorna med din hormonella cykel. De två första veckorna fram till strax efter ägglossning har du en boost av östrogen som är de anabola (uppbyggande) hormonerna. Där passar vi på att lägga de tuffare passen i både kondition och framförallt styrka. Du får enkla men effektiva pass för att bygga din styrka i hela kroppen och ett helt pass för att lägga extra vikt vid core.

Lika viktig som den fysiska delen av att omfamna din kvinnliga cykel är ju såklart den mentala, spirituella och själsliga delen. Den där du får återhämta dig. 

– WorkIn reparerar systemet och låter signalsubstanserna gaba och seratonin få flöda genom kroppen.

För att optimera chanserna av att minska PMS, omfamna alla delar av din kvinnliga cykel och får ett välbehag månaden igenom utan spänd mage, stressätande, låg aptit eller vilse i djungeln av vad du ska stoppa i dig erbjuder programmet en enkel SoulFood-guide.

– Vissa näringsämnen kan helt enkelt vara mer fördelaktiga beroende på var i din cykel du befinner dig. Vi delar lätta recept på bra, näringsrik mat som du mår bra av, berättar Ida.

I SoulSurfingen i detta program kommer vi att möta de frågeställningar som ofta hjälper eller ibland stjälper beroende på din hormonella balans eller obalans. 

– Du kommer att få hjälp i din dans med hormonerna som snurrar i hjärnan och kroppen. Den viktigaste delen är den dagliga praktiseringen av att lyssna inåt och jobba med din cykelmedvetenhet. Men inget av detta är något som tar lång tid eller kommer att få dig känna stress. Enkelt, effektivt och med ödmjuk kärlek till kropp och själ – så som vi jobbar i Soulworkclub, konstaterar Ida.

Köp nya programmet Träna med din kvinnocykel skapat av Ida B Olsson och få ett lyxigt selfcare-kit från Gryningens! Erbjudandet gäller till och med 30 oktober. 

Till programmet!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar