Tänk om du skulle ha allt det du längtar efter – nu!

Älskade SoulSurfer! Vad tänker du på idag? Hur mår du? Det vore helt helt ljuvligt att få höra! Att få höra din djupa längtan, stora önskan, bombastiska vision och ljuvliga lust. Ta några djupa andetag, slicka läpparna och känn dina ben, dina höfter, din mage. Vad är du sugen på? Välj en av nedan affirmationer:

1 Jag är fri att vara den jag är
2 Jag är fri att inte leva upp till andras förväntningar
3 Jag är fri att vara helt frisk
4 Jag är fri att använda min energi som jag vill

Kan du börja leva utifrån den redan nu? Vad håller dig tillbaka från att känna så/leva så?

Min lärare säger: What if happiness is not the goal, but the path? Radikal tanke för många av oss. Tänk om vi skulle börja leva så som vi vill känna oss nu, istället för då. Då när vi tänker att vi förtjänar det, att vi är bra nog, att vi har jobbat hårt nog, att alla andra har fattat och sagt förlåt och tagit sitt ansvar och vi kan känna oss trygga.

Njutning och lust är avgörande för vårt välmående, inte minst för att hjälpa oss att expandera vår livskraft. Det är hur som är viktigare än vad, kvaliteten på närvaron i det vi gör. Och att vi har en kontinuerlig kontakt kontakt med kroppen, med själen.

Frihet är framförallt hur närvarande vi är i kroppen och i vår sinnen – i kontakt med livet! Släpp käkarna, låt tungan breda ut sig i munnen. Ta ett djupt andetag hela vägen ner i dina höfter. Kisa med ögonen och SoulSurfa in januari tillsammans med hundratals andra modiga SoulSurfers just nu!

Hur mycket njutning har du i ditt liv just nu på en skala 1–10? Och inom vilka områden? Inom vilka områden saknar du njutning helt, där du också skulle vilja ha njutning?

SoulSurfing under januari 2023

Hur begränsar du dig själv?
Vad är dina värderingar?
Hur känns frihet i din kropp?
Vad är du klar med/säger nej till?
Var är du redo för/säger ja till?

Och kom ihåg, dessa kraftfulla ord från ingen mindre än Gandhi själv: “Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.”

Så välkomna alla delarna av dig, de mörka, de fula, de ovärdiga, de kraftfulla, färgstarka, veliga, osäkra, strålande, omtänksamma… fyll på listan själv. Vi längtar efter hela dig i klubben!

Med kärlek,
Johanna

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar