Välkommen till tisdagsklubben i kväll!

Jag äter för mycket, jag jobbar för mycket, jag är för mycket! Men inte här – hela du är efterlängtad - kom, ta plats i Tisdagsklubben!

Om du är som de flesta andra så har du en zillion människor, projekt och skyldigheter som vuxen människa som konkurrerar om din uppmärksamhet. I slutet av dagen finns det inte mycket kvar. Långsamt, med tiden, har dina behov, dina önskemål, din egentid, dina intressen tryckts ner och trängts ut. Kanske vet du vid det här laget inte ens vad du vill eller vem du är, utöver det du gör och är för alla andra.

Var är du?
Det är såklart inget fel med att vara en generös vaktmästare för dem man älskar. Eller vara superambitiös och dedikerad kring dina professionella mål och att ta ansvar. Men frågan är...var är du på prioriteringslistan?

Att investera i oss själva, även i små handlingar av egentid, kan ofta kännas omöjligt eller rent ut sagt själviskt. De flesta av oss simmar i ett hav av obeslutsamhet där vår "logik" verkar stå i strid med vår intuition, och där vi kämpar för att höra vår sanning och till och med känna efter vad vi verkligen vill, ännu mindre vad vi är sugna på. Kanske har du liksom så många andra lärt dig stänga ner, stänga av känslor och instinkter för att istället uppmärksamt lyssna på andras förväntningar. Så, är du redo för en transformation?

Vägen är genom kroppen! Många bäckar små, det kommer inte vara ett stort projekt, det är enkelt, roligt och tar minimalt med tid. Det tar till och med så lite tid att du i början kommer tvivla på om detta verkligen kan räcka?! Borde inte träningen vara minst 60–90 minuter för att räknas? Nix, här tränar vi smart istället för hårt och vi vet exakt vad vi är ute efter. att få känna livet pulsera, vibrera i cellerna som en djup josig TurnOn!

Kräver mod
Att säga ja till dig själv och gå med i klubben helhjärtat kommer kräva riktigt jäkla mod, vi vet. Alla har vi själva klivit över den tröskeln själv och ingen kan hålla dig i handen. Men vi står här på andra sidan, dina SoulSisters och SoulSurfers och vi längtar efter dig.

Vi har alla känt en dragning, en instinktiv känsla av att det finns något mer, att det inte egentligen behöver våra så svårt och utmanande hela tiden. SoulWork är en investering, det råder ingen tvekan om det. Men väl inne är det en dans, vissa dagar nere i källaren till mörka, tunga toner medans andra dagar är det på party på takterassen! På Tisdagsklubben är du välkommen att göra precis det du känner för,  kom som du är. Vem vet, du kanske till och med överraskar dig själv!

Klä upp dig, kom i pyjamas, kom som du är!

Vi ses live online klockan 19.00, i dag, tisdag!

/Johanna

P.S. Du hinner bli medlem! Kom in i klubben nu och hämta din inbjudan.

10 dagar gratis!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar