Vad övertänker du?

Med mars som den tredje månaden på året och siffran tre som står för det positiva sinnet är det vår praktik denna månad att dela våra styrkor, inte våra svagheter. På och av mattan! Det betyder inte att vi ska mörka våra svagheter utan helt enkelt nära de tankar och handlingar som är de rätta. Att vi ska agera, hjälpa till och bidra istället för att fastna i tankar kring vad andra ska tycka och tänka.

Månadens energi är kraftfull, den vet när det är dags att handla, göra och förbli positiv. Dess energi kan skära genom alla blockeringar. Den bär på kraften att skapa klarhet och fokus från en plats av stadig tillit. I månadens enkla och effektiva WorkOut Starka & snygga armar får du öva på just det. Ett okomplicerat pass som gör jobbet. Inga ursäkter, bara att köra. Ibland behöver det inte vara så komplicerat, eller hur!

Var brukar du övertänka? Fastna i huvudet, se hinder istället för möjligheter, potential att misslyckas istället för att potentialen att bli växa!

Tryck på play med oss inne i klubben - dagens pass tar dig från tanke till handling - finns det något mer tillfredställande?

Inte medlem än? Vi bjuder på 10 dagar helt gratis, välkommen hem!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar