Vårdagjämning och nytändning!

Kanske har inte allt blivit som du föreställde dig när du satte intentionen och målen för 2023, knappt tre månader sedan? Det är ganska vanligt att man inte får till allt det där man önskar och planerar under årets första månader. Därför är vårdagjämningen och mars med siffran tre en extra kraftfull dag att ge liv och kraft att driva igenom våra nyårsambitioner, kalla hem fokus på det som verkligen betyder något och faktiskt gör skillnad i våra liv. Det här är en tid av ny kraft eller New Yang som man pratar om i österländska holistiska system. Det är nu det gäller!

Kavla upp ärmarna
Använd kommande vecka till att kavla upp ärmarna och ta tag i det som gör störst skillnad (det där du helst skjuter på tills senare du vet…). Känn dina fötter, mjukna och sug näring från rötterna dagligen. Låt din vision för det här året och den större bilden vara tydlig (se tillbaka på Eldritualen vi gjorde tillsammans tidigare). Jobba med din affirmation dagligen och använd de sista dagarna av mars för att knyta ihop säcken och initiera livet du alltid har drömt om.

Aktivering och initiering
Vårdagjämningen är en tid för aktivering och initiering. Denna dag har länge ansetts vara magins och energins nyårsafton! Tillfället att växa och bygga styrka, både på insidan och utsidan. För norra halvklotet innebär det början av våren och medans södra halvklotet välkomnar hösten. En blomning för vissa och och ett avslut för andra. Utsökta polariteter att hedra och leka med både i kroppen och själen. Tillsammans lever vi i harmoni, i takt med jorden, när vi välkomnar alla känslorna (årstiderna). Det är vad vi önskar inspirera till med månadens tema, harmoni!

”Only by learning to live in harmony with your contradictions can you keep it all afloat.”
– Audre Lorde

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar