Vårstäda kroppen

Den 20:e varje månad låter vi kroppen och knoppen vila, återhämta sig och detoxa med våra noga utvalda RESET ritualer. Det är en hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Denna månad infaller reset dagen just på vårdagjämningen (mer om det i nästa blogg) och just våren eller new yang energin som man pratar om i österländsk filosofi är en kraftfull tid att rensa ut så att det som spirar får blomstra!

Vi börjar reset dagen redan kvällen innan så stäng ner saker som pockar på din uppmärksamhet. Tex sociala medier, bloggar, nyheterna och andra notiser. Ge dig själv en paus från åsikter och yttre input under hela eller iallafall delar av morgondagen. Använd endast telefonen till att ringa, smsa, fotografera och eventuellt för att göra dagens WorkIn och WorkOut. Var ärlig mot dig själv, det kommer säkert klia lite i fingrarna första timmarna men snart kommer det kännas lättare. Spendera så lite tid vid skärmar den 20e som möjligt. Tid offline är avgörande för att harmoni ska infinna sig. Ge dig själv en dag utan bruset och knyt an till ditt hjärta, under dagen kommer du höra henne viska. Lyssna!

”You are only afraid if you are not in harmony with yourself. People are afraid because they have never owned up to themselves.”
– Hermann Hesse

När vi vaknar den 20:e mars börjar vi med en harmonisk morgonritual! Drick ett stort glas nässelvatten (recept inne i klubben) och ta 10 mjuka, djupa andetag. Välj ut en doft som påminner dig om våren, tex palo santo, eukalyptus eller jasmin och fyll sinnet med den. Att börja dagen med sinnlig närvaro gör att dina sinnen får möjligheten att lyssna till det som pågår i ditt undermedvetna. Sätt på en låt som synkar med din själ och bjud in den rörelse som lockar. Avsluta med att skriva några rader i din bok, om tacksamhet och harmoni.

Alla kan göra denna morgonritual för harmoni, vissa dagar tar det 5min andra 50min. Det är inget avancerat och du kan inte göra det fel. Det viktiga är att du börjar, att du säger ”Jag kan”, inte bara ”Jag vill” och så stannar det där…

Det är magin med reset dagen. Den är återkommande, vi gör den tillsammans och över tid transformerar den hela ditt liv! Ser fram emot den 20e mars med dig. Nya reset boken med recept och ritualer finns nu att hämta inne i klubben. Där finns även meditation, andningsövningar, lymfmassage, rörelsepass och SoulSurfing guidat så att du enkelt kan följa med.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar