April: Näring

Välkomna våren med fötterna, sugandes näring från rötterna. Vi brukar luta oss tillbaka mot citatet och frågan ”how is this perfect” som alltid får oss att antingen skratta eller gråta. Oavsett så rör det känslorna och för näringen genom kroppen. Allt som lever bär på näring, resten faller bort, blir näring åt något annat som väntar på att födas. Naturen är på så sätt vår lärare.

Lära nytt
April är en chans att suga åt dig, lära dig något nytt från något gammalt. Återanvända.

Gör plats för näringen att flöda, från rötterna, fötterna, genom hela kroppen. Med rörelse, stillhet och närvaro kan du ta emot näringen och välkomna livet. Stanna upp med oss en stund dagligen så att du kan känna tjälen släppa nere i marken. Först då tittar groddarna fram och de första knopparna vågar vända sig mot solen.

Som vår älskad Florence sjunger: It’s always darkest before the dawn. 

Läkande hjärtmedicin
I klubben väntar en ny, läkande hjärtmeditation. När vi är stressade känner vi oss ofta mer ensamma och isolerade. Motgiftet är att stanna upp och vila i hjärtat. Detta är en meditation som för djup läkning av oss själva och andra.

Josig träning online fylld med näring – börja idag så bjuder vi på 10 dagar!

Månadens WorkOut är en kittlande viskning om att låta rörelsen fylla hela dig med näring signerad Ida B Olsson. För att inte tala om månadens SoulFood, grönare och godare har vi inte sett på länge! Välj din kalender - Balans, Utmaning eller Återhämtning. Du hittar alla pass guidade inne i klubben samt månadens SoulSurfing, SoulFood och din workbook att ladda ner och planera in din SelfCare. Inne i klubben väntar också månadens näringsrika spellista, som alltid är första halvan boostande musik för WorkOut och andra halvan näringsrika låtar för WorkIn!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar