Tänd din inre eld, brinn upp, brinn upp, den nya tiden gryr!

Våren är här och dagarna är längre, naturen är full av växtkraft. Valborgsmässoafton markerar början på sommarhalvåret. Den maskulina och feminina energin förenas och befruktar världen. Fruktbarheten dansar och bjuder in kraften både inom oss själva samt i vår relation till naturen och djuren.

På flera platser tänds stora eldar och glädje över de kommande månaderna av sol firas med sång. Elden associeras med passion och förnyelse. I flera traditioner hoppar man över elden eller springer mellan eldar för att göra sig av med saker och markera en ny början. Det är en högtid med mycket livsenergi, ett tillfälle att verkligen fira livet självt (de feminina och maskulina delarna), gärna med dans eller andra fysiska aktiviteter (vi gör både en WorkOut och en WorkIn idag som en hyllning och välkomstgest till sommaren!).

Valborg ger löftet att solen och jorden ska nå sin fulla kraft och blomstring detta år. Maj är kärlekens och romantikens månad, den bästa tiden för att dagdrömma och kalla till sig en ny kärlek (kan vara en person, hobby eller energi).

Skriv ner dina tankar i månadens workbook för att för att släppa negativa känslor som gör dig trött, kasta dem på brasan!

  • Vad gav mig näring denna månad?
  • Vilka visioner/mål från början av året tar jag med mig in i maj?
  • Vilka visioner/mål är överflödiga? (De tjänar dig inte och kanske till och med stressar dig!)
  • Finns det något område du inte kan påverka som tar din energi?
  • Vad kan du göra för att tacka av det?

Med ett sista djupt andetag av mantrat: Det finns näring i allt tackar vi av april månad, tänder elden och bugar med tacksamhet för det som varit. Inte trots att… och … hände utan just för att… och… skedde, står vi nu här, med massa bråten som bidrar till brasan!

Låt din vilja ske!

Vi ser fram emot att vecklas ut tillsammans i morgondagens nya tema.

Med näring och kraft,
ditt SoulWork-team

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar