Maj: Blomstra

Sköna maj välkommen, en månad att blomstra där du är planterad! Temat i klubben denna månad är blomstra! Låt oss denna månad påminna oss om att även efter den kallaste, mörkaste vintern kan små frön växa till de vackraste blommor. Precis som körsbärsblom och spirande växter är det här din månad att blomstra. Det kommer inte vara lätt alla dagar men som en maskros växer genom sprickorna i betong eller lotusblomman djupt rotad i lera, kommer även du blomstra genom utmaningarna.

Låt oss bjuda in varandra att blomstra där vi befinner oss just nu. Fransmännen har ett talesätt från 15000 talet: "Fleuris là où tu es plantée”, det kan översättas till ”blomstra där du är planterad”. För att blomstra behöver vi känna tillit. Tillit till att kroppen bär oss. Men även tillåtelse, tillåtelse att blomma ut och ta plats i livet, med hela vårt väsen.

En liten stund i rörelse om dagen gör enorm skillnad. Följ med i majs mjuka kalender som bygger din styrka inifrån och ut. Precis som fröet har samlat kraft hela vintern är det nu dags att blomma ut, både i kropp och själ! Det firar vi med en ny, förförisk spellista, två nya pass och ett bonuspass med en teknik som gör det svårt att tappa balansen, denna vill du inte missa!

Självklart får du en ny dos SoulFood-inspiration, nytt recept för månaden samt SoulSurfing för att dyka djupare och verkligen förkroppsliga temat! Allt väntar på dig inne i inne i klubben.

Kom ihåg, du kan inte göra något fel SoulWork Club. Det är en buffé där du förser både din kropp och själ med den näring du behöver just nu. Välj en av våra tre kalendrar: Balans, Återhämtning eller Utmaning och sätt igång. Du hittar alla passen guidade inne i klubben. Du når dem enkelt genom att ladda ner appen, där kan du även köra passen i offlinemode.

Det är inte dagarna utan åren, helheten som blir till ditt liv. Det finns något oändligt läkande i naturens rytm, försäkran i att gryningen kommer med ljus efter den mörka natten såsom vår efter vinter. År ut och år in.

Låt oss vara en äng vilda blommor i alla dess färger och former. Låt oss tillsammans ta plats och blomma ut denna månad!

Bloom where you are planted

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!