Juni: kraft

Välkommen juni med strålande kraft! Med bus i blicken och eld i baken, tillgång till din inre eldiga krigarinna. Hon som skulle ta en kula för dig och ger dig det du vill ha i livet!

Förra månaden jobbade vi med temat ”Blomstra” inne i klubben. Denna månad tar vi det vidare och lyfter fram kraften som krävs för att verkligen våga. Stå stadigt, centrerad, strålandes ikapp med solen. Men även förmågan att fullkomligt vila med tillit i din kraft.

Inneboende feminina urkraft
Månadens tema är kraft, siffran är sex och symbolen är solen självt! Med kraft menar vi inte bara muskler och pannben (den maskulina energin som du pushar dig själv med dagligen). Nej, vi pratar om urkraften i dig som skulle kasta sig framför hamsterhjulet för att rädda dina egna drömmar och förvandla dem till verklighet, SoulForce! Din inneboende feminina urkraft som pushar dig att stå i din fulla glans istället för att krympa. Som när dig istället för att svälta dig. Som fyller dig istället för att lämna dig tom och trött.

Den självklara kraft som solen reser sig med varje morgon. Lika självklar som ditt hjärtas rytm. Din kropp vet vägen. Din kropp är vägen! Här börjar vi. Du vandrar din väg och jag min, på vägen delar vi erfarenheter, lycka och sorg. Det är dags att kultivera din inre tiger, den vilda kvinnan inombords som hänsynslöst ger sig efter det hon vill ha!

Låt oss lyfta blicken!
Vägen är genom kroppen, inifrån och ut. Låt oss lyfta blicken tillsammans denna månad och stå stolta i vår styrka - inne i klubben hittar du två nya pass denna månad som ger dig både mental och fysisk kraft! Ladda ner appen, ta med dig passen ut och känn kraften pulsera till rytmerna av månadens spellista som är hetare än någonsin! För att inte tala om det månadens recept som är packad med kraft, det hittar du också inne i klubben (både i video och text).

Du kan inte göra något fel! Klubbhuset är fyllt med sommarens träningsbuffé, förse både din kropp och själ med den kraft du behöver. Med våra nya kalendrar skräddarsyr du enkelt din träning.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!