Allt du längtar efter finns här! Och vi vet vem som kommer ge det till dig!

Han ser mig inte, hon tar mig inte på allvar, han uppskattar inte mig… Har dessa tankarna snurrat i ditt huvud? Såklart de har, och du är inte ensam om det. Men här kommer det radikala: Byt ut han/hon mot jag! Jag ser inte mig själv, jag tar inte mig själv på allvar, jag uppskattar inte mig själv, …

Ouch, kändes det också som ett knytslag i magen för dig också? Sorgen i denna insikt får oss ofta att känna så. Men den goda nyheten är att du kan ändra på detta! Du är den som kommer ge dig allt det du längtar efter. På köpet kommer människor flockas runt dig som bin runt saft en varm sommardag. För det är oerhört attraktivt med människor som kan bekräfta sig själva, som tillgodoser sina behov. Runt dem behöver du inte trippa på tå eller hålla andan och undra hur de tolkade situationen. Här är vi fria att umgås för att vi vill, inte för att vi tror att vi måste.

Så våga välja dig själv! Det är även temat vi har i SoulFood denna månad. Ofta sätter vi våra nära och kära före oss själva (barnen äter bara snabbmakaroner så då får väl jag göra det också. Det är fredag och alla tar ett glas vin, om inte jag gör det blir det konstigt så jag tar också ett glas…). Om vi inte tar hand om oss själva först kommer vi inte har kraften att ta hand om de människor vi älskar. Om du verkligen vill vara osjälvisk, var självisk när det gäller din hälsa. Ta den extra tiden för träning, mat och sömn så att du kan vara den bästa versionen av dig själv. Det är henne du ger dina älskade, nära och kära.

Vad behöver du göra för att visa uppskattning för dig själv?
Vad behöver du ändra på för att ta dig själv på allvar?


Hela SoulWork Club är en hyllning till din kropp och själ! Klubben där ger vi oss själva utrymme för WorkIn och Workout, kärleksfulla ritualer, SoulSurfing och näringsrik SoulFood! Kärnan i i klubben är att vända uppmärksamheten hem till dig själv, dina behov och din innersta längtan. Det är en muskel som allt annat, något vi behöver träna upp. Det är lättare när vi gör det tillsammans över tid!

I början kan det lätt kännas överväldigande. Börja då med att göra en sak. Det kan vara att ladda ner appen, att lyssna på spellistan eller vila med en av våra återhämtande yoga nidror. Välj det som kittlar dig, för då är det högst sannolikt att det finns energi att frigöra och få tillgång till!

Välkommen in i klubben! Välkommen hem. 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!