Du har kultiverat både kraft och nyfikenhet!

Om kostymen inte passar är det kostymen du byter ut och inte innehållet! Är du med på ordspråket? Vi får välja hur vi lever våra liv, du behöver inte förvränga dig för att passa in. Fortsätt att kultivera kraft som när dig istället för att lämna dig hungrig för mer. Som fyller dig istället för att lämna dig tom och trött. Fortsätt kultivera den kärleksfulla och lekfulla kraften, den som bygger en stark rygg och ett öppet hjärta.

Under hela juni har vi lekt med temat kraft inne i klubben. På yogamattan, i träningspassen, meditationerna och i vårt förhållande till mat och oss själva. Vi har övat på att stå stadigt i vår kraft och att vila i den. Detta är bara början och redan har många av er fått enorma resultat. Vi är så tacksamma när du delar dina upplevelser, aha stunder och ögonöppnare!

Ta ett djupt andetag. Andas in – håll. Andas ut. Händerna på kroppen, här är du. Du har kultiverat både kraft och nyfikenhet!

Nu firar vi ut juni och välkomnar juli, årets sjunde månad med ett favoritcitat: 

”To sweat is to pray, to make an offering of your innermost self. Sweat is holy water, prayer beads, pearls of liquid that release your past, anointing all your parts in a baptism by fire.”
– G.Roth

En ära att få svettas med dig!
Ditt SoulWork-team

2 kommentarer

Tiina Konradsson
 

Vilket härligt citat. Jag fullkomligt älskar dessa teman för att dyka lite djupare in i varje månad. Temat kraft står mig varmt om hjärtat. Tack för den här månaden. Jag ser med spänning framemot juli med er och de 20 passen ; ). 

Läs mer
Läs mindre
Tiina Konradsson
 

Så fint citat, den har jag inte hört förut. 

Jag fullkomligt älskar dessa olika teman i SWC. Tema kraft står mig varmt om hjärtat och månaden har varit kul på många sätt. Nu ser jag framemot julimånadens tema och de 20 passen ; ). 

Tack för allt jobb ni lägger ner på plattformen. 

/ Tiina

Läs mer
Läs mindre